Kurumsal

Ana Sayfa / Kurumsal / Kurumsal
  Firmamız 2000 yılında Hasar Sigorta ve Danışmanlık Şirketi olarak; trafik sigortası yaptırdığı halde mağdur olan vatandaşlarımızın haklarını, hak sahiplerine geri dönüşümünü gerçekleştirme amacı güderek 5 ortak ile hizmete başlamıştır. Kurulduğundan beri 10 yıllık süreç içerisinde tecrübesine tecrübe katan Hasar Sigorta disiplinli çalışma prensipleriyle ve organizasyon yapısıyla başarılı çalışmalara imza atmıştır. İlkelerimiz olan; şeffaflık, güvenirlilik, gerçekçilik, araştırmacı, paylaşımcı ve sorumluluk yönümüz ile kısa sürede başarılı işlere imza atarak işimize verdiğimiz önemi ve hizmet kalitesini sizlerle paylaşmaktayız. Ayrıca bünyemizde bulunan 80–100 arasında değişmekte olan temsilci sayımız ile hizmet vermekteyiz. Bunların aktif çalışan personel sayısı 30, pasif çalışan personel sayısı ise 70’dir. Tedbirge Sigorta ve Danışmanlık Hizmeti olarak; yurt içinde ve yurt dışında trafik kazaları sonucu sakat kalmış ya da vefat etmiş kişilerin mali sigortadaki haklarını hukuki yollarla hak sahiplerine ulaştırıyoruz. Yurt içinde 10 yılda 8.000, yurt dışında ise 100 dosya çözümleyerek hak sahiplerine hak ettikleri bedeli ulaştırdık.

  Hasar Sigorta ve Danışmanlık, global markalaşma için global algılama bütünlüğünü gerek görsel gerek kültürel yönden yüklenen Tedbirge markasıyla ifade etmektedir. Global ve ulusal platformda marka ismimizin algılanmasının ve telaffuzun kolay olması Tedbirge için artı değer oluşturmuştur. Bu doğrultuda Tedbirge markasıyla faaliyetlerine devam eden Hasar Sigorta hem ürün işlevselliğini ortaya çıkarmakta hem de uluslar arası platformda geçerliliğini ispatlamaktadır.

  Sonuç itibariyle Hasar Sigorta bilgi birikimini, tecrübesini ve kalitesini ürettiği tedbirli fikirleri bir araya getirdiği Tedbirge markasıyla devam ettirmektedir.